بسم الله الرحمن الرحيم

سلام به شما که اهل علم هستید.اين مسابقه حول محورهاي آسايش و راحتي در شهر يا محله من، زندگي در شهر يا محله من، ايمني در شهر يا محله من، امنيت در شهر يا محله من و هويت شهر يا محله من برگزار شده است.

شركت كنندگان در مسابقه مي توانند توصيف كنند كه شهر يا محله آنها چگونه است، شهر يا محله اي كه دوست دارم در آن زندگي كنم چگونه است و مسايل و مشكلات شهر و محله من كدامند.

نویسندگان و آدرس ها
اسامی نویسندگان و همکارانی که در مطالعه شرکت داشته اند باید بطور کامل ذکر شود.نویسنده اصلی باید مشخص شده و آدرس کامل و شماره تلفن وی در اختیار ما قرار گیرد.

فهرست منابع
در پایان لازم است کلیه منابعی که در تحقیق مورد استفاده قرار گرفته اند، به شیوه ای مطلوب ذکر شوند. شیوه نگارش منابع در نشریات مختلف متفاوت است و بهتر است از راهنمایی این نشریات و شرایط نگارش مقالات کمک بگیریم

چطور مقاله نویس خوبی شویم؟

۱- تا می توانید مقاله بخوانید:یک جمله قدیمی هست که می گوید اگر می خواهید موفق باشید فقط کافی است کارهایی که افراد موفق انجام داده اند را تکرار کنید. برای اینکه مقاله نویسی را شروع کنید باید ابتدا مقالات بسیاری را در حیطه خودتان بخوانید.

۲- یک پژوهش را عیناً تکرار کنید:شما می توانید یک مقاله را انتخاب و عیناً آن را انجام دهید. این کار در دنیای علم بسیار مرسوم است چرا که هر پژوهشی باید بارها تکرار شود تا بتوان در مورد آن با قطعیت نظر داد. شما می توانید ابزارها و پرسشنامه های آن پژوهش را دوباره اجرا کرده و مطابق با آن مقاله، خودتان شروع به نوشتن مقاله کنید.

۳- از همایش ها شروع کنید:همایش ها را می توان یک کلاس آموزش مقاله نویسی دانست. برخلاف نظر برخی افراد، همایش ها به درد نخور نیستند. حداقل فایده آن ها این است که بسیاری از دانشجویان مقاله نویسی را از ارسال مقاله برای همایش شروع می کنند. در همین سایت صدهاهمایشمعرفی شده است. یکی را انتخاب کنید و یک مقاله هر چند ضعیف را برای آن ارسال نمایید. حداکثر چیزی که از دست خواهید داد این است که مقاله شما رد خواهد شد. همچنین می توانید در چند همایش بدون ارائه مقاله شرکت کنید.

۴- هرچه زودتر یک مقاله بد بنویسید!:منظور ما این است که نوشتن یک مقاله هر چند که ضعیف و بسیار ابتدایی باشد، از ننوشتن آن بهتر است. حتی می توانید همین امروز یک مقاله بنویسید.

5- کارگاه مقاله نویسی خوب است اما. :شرکت در کارگاه ها یا دوره هایی که آموزش مقاله نویسی می دهند خوب است اما به یک شرط. اینکه اول مقاله نویسی را شروع کنید و اصول اصلی آن را یاد بگیرید و سپس برای تکمیل دانش خود در آن ها شرکت کنید. متاسفانه تجربه نشان داده است که این کارگاه ها تاثیر زیادی در مقاله نویسی ندارند. البته نه به دلیل کیفیت کارگاه، بلکه به دلیل اینکه خیلی ها بدون هدف و بدون داشتن تجربه شروع مقاله نویسی در آن ها شرکت می کنند.

۶- یک چارچوب مقاله تهیه کنید:اکثر مقالات ساختار استانداردی دارند. فقط کافی است ساختار یک مقاله را پیدا کنید و مطالب تان را در آن بنویسید.

۷- فعلا جزئیات را کنار بگذارید:یک مقاله علمی جزئیات بسیار زیادی دارد. لازم نیست اولین مقاله شما کامل ترین مقاله باشد. اینکه اسامی جداول یا نمودارها چگونه باشد، یک ابزار را چگونه گزارش کنید، در مقدمه به چه پژوهش هایی اشاره کنید و مواردی از این دست برای شروع نگارش یک مقاله لازم نیست. کم کم و با نوشتن هر مقاله قدرت قلم شما بهتر خواهد شد.

۸- زیاد کمال طلب نباشید:قرار نیست همه کارهای یک مقاله را به تنهایی انجام دهید. لازم نیست حتماً تمام نرم افزارهای آماری را بلد باشید تا یک مقاله بنویسید. اگر قرار بود یک نفر به تنهایی مقاله بنویسید پس چرا اکثر مقالات چندین اسم دارند؟ حتی بسیاری از پژوهشگران بسیار مطرح هم نرم افزارهای آماری را بلد نیستند. بنابراین سعی کنید از دوستان تان کمک بخواهید و اولین مقاله را به صورت تیمی بنویسید.

حداقل باید 100 نفر در مسابقه شرکت کنند تا مسابقه بزگزار شود

برای ارسال مطالب به ایمیل زیر مراجعه کنید

yousef.jalalio@gmail.com

مسابقه مقاله نویسی 1

قصه سنجان

مقاله ,یک ,ها ,نویسی ,شهر ,محله ,یک مقاله ,مقاله نویسی ,شهر يا ,يا محله ,می توانید ,آموزش مقاله نویسی

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

ديوارجامعه شناسي دبيرستان ترنج فروشگاه مبانی نظری وپیشینه تحقیق نمرات دانش اموزان ...زیر آسمان آبی خدا bitacomputere وبلاگستان computer موفقیت در کار و زندگی مطالب اینترنتی گیلان بادام زمینی فروش بادام زمینی برنج و چای